

## K-State Kickoff/Discovery Onsite Agenda

Date: Tuesday, May 3, 2016

Time	Session	Goals	Attendees	Location
8:30- 9:00am 30min	Program Leadership Welcome	Program leadership review of the agenda, discussion of primary objectives, and review of expectations	<ul> <li>Program Leadership Team</li> </ul>	Leadership Studies Building (LSB) 126
9:00- 9:15am	Break			
9:15- 10:30am 75min	Overview of SSC Campus and Platform Demonstration	Introduce SSC Campus to key staff stakeholders, share research on student success and perform brief demonstration	<ul> <li>Program Leadership Team</li> <li>Professional and faculty Advisors, Tutors</li> <li>Other interested campus community members</li> </ul>	LSB 126
10:30- 10:45am	Break			
10:45- 11:45 60min	Technology and Workflow Audit - Advising	Discuss key advising processes, how various technologies are leveraged, and what functionality may be underutilized	<ul> <li>Leadership Team Representative(s)</li> <li>Advising Leads</li> </ul>	LSB 126
11:45- 1:00 65min	Break for Lunch	·	, 	
1:00- 2:00 60min	Technology and Workflow Audit - Tutoring	Discuss key tutoring processes, how various technologies are leveraged, and what functionality may be underutilized	<ul> <li>Leadership Team Representative(s)</li> <li>Tutoring Leads</li> </ul>	LSB 247
2:00- 3:00pm 60min	Technology and Workflow Audit – Student Services	Discuss key advising/tutoring processes, how various technologies are leveraged, and what functionality may be underutilized	<ul> <li>Leadership Team Representative(s)</li> <li>Athletics Representative</li> <li>Other student services representatives</li> </ul>	LSB 247
3:00- 3:15pm	Break			
3:00- 3:45pm 45min	Functionality, Permissions, & Configurable Data	Review options for phasing in functionality; Introduce Permissions and Site Configurations documents and discuss process for completion	<ul> <li>Program Leadership Team</li> <li>System/Location Administrators</li> </ul>	LSB 247
3:45- 4:15pm 30min	Debrief and Discussion of Next Steps	Introduce roles and timelines for: • Engagement Team • Training Program • Application Administrator Wrap-up onsite, discuss outstanding issues, and review next steps in playbook	<ul> <li>Program Leadership Team</li> </ul>	LSB 247